Select your Top Menu from wp menus

Directorul regional al Băncii Mondiale: toţi recunoaştem că nivelul de corupţie în Republica Moldova este semnificativ

Într-un amplu interviu cu Europa Liberă, Qimiao Fan, Directorul regional al Băncii Mondiale pentru Moldova, Ucraina şi Belarus a declarat că toţi recunoscu că nivelul de corupţie în Republica Moldova este semnificativ. Acesta a menţionat că există o o guvernare proastă în sectorul privat al Republicii Moldova, în special, în domeniul financiar şi bancar.
Potrivit sursei citate în opinia Băncii Mondiale îmbunătăţirea guvernării în ţară este un lucru critic pentru asigurarea competitivităţii economiei Republicii Moldova. Şi, la fel, este un lucru critic asigurarea şi livrarea unor servicii de o calitate mai înaltă atât în domeniul sănătăţii, cât şi educaţiei, a apei şi canalizării sau eficienţei energetice, sau în alte domenii. Şi, la fel, este un lucru foarte important pentru asigurarea durabilităţii, pe termen lung, a acestor procese.

Pentru a îmbunătăţi guvernarea şi a lupta cu corupţia este foarte important să continue dereglementarea procesului şi a ţării în general, de a simplifica toate aceste reglementări care există în ţară, de a reduce numărul de inspecţii şi numărul de permise sau autorizaţii de care este nevoie. Dar mai important decât aceasta, este asigurarea aplicării aplicarea legilor şi regulamentelor existente acum, uniform şi consistent, în întreaga ţară.

întregul interviu pe europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-regional-al-bancii-mondiale-toti-recunoastem-ca-nivelul-de-coruptie-in-republica-moldova-este-semnificativ/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19