Select your Top Menu from wp menus

Directorul Administrației de Stat a Drumurilor a fost reținut

Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman, a fost reținut şi este escortat la CNA.
Ofițerii Centrului Național Anticorupție efectuează percheziții în biroul șefului Administrației de Stat a Drumurilor. La fel, percheziții au loc pe mai multe adrese unde domiciliază funcționari din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor și reprezentanți ai unor companii. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.
Acțiunea are loc în cadrul unui dosar penal pornit pe fapte de corupție, în care sunt vizate și proiecte finanțate din fonduri europene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-administratiei-de-stat-a-drumurilor-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19