Select your Top Menu from wp menus

Directorul A.O „Pentru Orhei” – audiată în dosarul Filat

Maria Albot, directorul Asociaţiei Obşteşti „Pentru Orhei” a fost audiată  astăzi în calitate de martor în dosarul fostului premier Vlad Filat. Potrivit media din capitală,  Albot  a susținut faptele descrise în autodenunțul primarului de Orhei Ilan Shor, în baza căruia Filat a fost pus sub acuzare. 
Asociaţia Obştească „Pentru Orhei” a fost înregistrată la începutul lunii august a anului trecut. Scopul declarat al acestei organizaţii  este dezvoltarea orașului Orhei, activitatea  în aşa domenii ca dezvoltarea durabilă, societatea civilă, dar şi dezvoltarea contactelor internaţionale.

Preşedintele Asociaţiei este Maria Albot din Chişinău, care de  curând a început sî fie menţionată şi în calitate de purtătoare de cuvânt a lui Ilan Shor.  Printre locurile de muncă ale Mariei Albot figurează  compania „Dufremol”, dar şi „Fundaţia de caritate Miron Shor”, unde este  vicepreşedinte.

În campania electorală pentru alegerile locale din anul trecut, atât Dufremol, cât şi angajaţii acestei companii care face parte din holdingul Shor,  au donat sume imense de bani  pentru MSPR „Ravnopravie” din partea căreia  Ilan Shor a candidat la Primăria Orhei. După ce a câştigat alegerile , Shor a declarat că finanţator al  promisiunilor sale din campania electorala va fi Asociaţia Obştească „Pentru Orhei”.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorul-a-o-pentru-orhei-audiata-in-dosarul-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19