Select your Top Menu from wp menus

Directorii CET-2 din Chişinău şi RED Nord din Bălţi şi-au dat demisia

Directorii de la CET-2 din Chişinău şi de la RED Nord din Bălţi, două mari întreprinderi energetice de din Republica Moldova, şi-au dat demisia.

„Mi-am dat demisia la 27 aprilie, iar acum mă odihnesc”, a declarat pentru „Adevărul”, Igor Savin, exdirector al întreprinderii RED Nord din Bălţi, specializată în distribuţia şi furnizarea de energie electrică.

Fostul director nu a spus de ce pleacă din funcţia pe care o deţine de mai bine de zece ani. Specialiştii, însă, leagă evenimentul de posibila comasare a RED Nord cu RED Nord-Vest.

Totodată, Alexandru Comarov, directorul CET-2, cea mai mare centrală electrică de termificare din ţară, refuză să confirme sau să infirme informaţia.

În acest context, se vehiculează o posibilă privatizare a RED-urilor de stat, dar şi a unor CET-uri.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directorii-cet-2-din-chisinau-si-red-nord-din-balti-si-au-dat-demisia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19