Select your Top Menu from wp menus

Director nou la Serviciul Vamal

Funcţia vacantă de director general al Serviciului Vamal a fost suplinită. Printr-un ordin semnat de ministrul finanţelor, director al Serviciului a devenit Vitalie Vrabie, care îşi începe activitatea vineri, 18 martie. Vitalie Vrabie îl înlocuieşte pe fostul şef Tudor Baliţchi care a fost demis din funcţie în luna februarie curent, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului, noul şef a fost prezentat colectivului instituţiei de ministrul finanţelor, Octavian Armaşu. El a menţionat că principalele sarcini care trebuie realizate sunt: asigurarea încasărilor la buget, modernizarea Serviciului Vamal şi implementarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova.

Fostul director al Serviciului Vamal, Tudor Baliţchi a fost demis din funcţie pe data de 29 februarie curent la solicitarea premierului Pavel Filip. Atunci oficialul a cerut să fie introdus moratoriu la controalele organelor de stat din subordinea Guvernului şi declarat că agenţii economici sunt intimidaţi şi li se cere mită de la mai multe structuri de stat cu atribuţii de control.

Vitalie Vrabie a deţinut funcţia de ministru al apărării în Guvernul condus de Zinaida Greceanîi, membră pe atunci a Partidului Comuniştilor. În anul 2011 a fost ales în calitate de secretar general al Partidului Democrat, iar în prezent este membru al Consiliului Politic Naţional al PDM. În vara anului 2012 Vitalie Brabie a fost numit în funcţia de administrator al Parcului Industrial „Tracom”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/director-nou-la-serviciul-vamal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19