Select your Top Menu from wp menus

Directoarea Spitalului Raional Orhei a devenit șefa Agenției Naționale de Sănătate Publică

Elena Palanciuc, directoarea Spitalului Raional Orhei, a devenit câștigătoare a concursului pentru ocuparea funcţiei de director al Agenției Naționale de Sănătate Publică.

Potrivit unui comunicat al Ministrerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale,  Elena Palanciuc, a acumulat 9,04 puncte la concursul organizat joi, 1 februarie. Concursul s-a desfășurat cu două probe: proba scrisă și proba verbală, iar în perioada de înscriere la concurs doi candidați și-au depus dosarele.

Elena Palanciuc, care  a devenit directoare a Spitalului din Orhei în anul 2008, are studii de masterat în Sănătate Publică, este doctor în medicină  și absolventă a Academiei de Administrație Publică. Aceasta a fost consilieră raională în perioada 2011-2015. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directoarea-spitalului-raional-orhei-a-devenit-sefa-agentiei-nationale-de-sanatate-publica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19