Select your Top Menu from wp menus

Direcţia securitate internă a MAI a reţinut coordonatorul unei reţele de corupţie din 15 poliţişti rutieri din Chişinău

Direcţia securitate internă a MAI a reţinut coordonatorul unei reţele de corupţie din 15 poliţişti rutieri din Chişinău relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat al MAI.

Potrivit sursei citate persoana a fost reţinută în flagrant, astăzi iar la sediul Secției Poliție Rutieră a Comisariatului General de Poliție Chișinău au loc percheziții. Bănuiți de corupere pasivă sunt 15 polițiști care adunau și transmiteau bani regulat unei persoane cu funcție de răspundere din cadrul secției.

La această operațiune Direcția de Investigații și Securitate Internă lucrează de mai multe săptămîni. La organizarea flagrantului și reținerii au participat și reprezentanții Procuraturii Anticorupție. La moment, polițiștii reținuți sunt duși la Procuratura Anticorupție pentru a fi audiați.

Cunicatul afirmă că se va reveni cu detalii şi imagini video din acest caz.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/directia-securitate-interna-a-mai-a-retinut-coordonatorul-unei-retele-de-coruptie-din-15-politisti-rutieri-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19