Select your Top Menu from wp menus

Diplomaţii din UE s-au săturat de demagogia cinovnicilor moldoveni

Delegaţia grupului de la Vâşegrad a vizitat săptămâna trecută Republica Moldova, inclusiv regiunea transnistreană fapt care nu a fost anunţat oficial nicăieri.
În cadrul discursurilor oficiale, oaspeţii europeni tradiţional au susţinut integrarea europeană a Moldovei, neoficial însă aceştia au recunoscut că au obosit de demagogia cinovnicilor moldoveni.
Newsmaker.md citează printre declaraţiile oficiale cea a vice-ministrului de externe al Slovaciei, care a spus că de succesul reformelor depinde direct suma finanţărilor din partea UE.
Potrivit aceleaşi surse neoficial, unul din diplomaţii europeni s-a plâns că mesajele oficialilor moldoveni ar fi scrise la indigo cu aceleaşi promisiuni de a face ceva. Interlocutorul a declarat că cuvintele frumoase nu mai sunt destule şi că adoptarea unor legi bune nu înseamnă respectarea lor, or anume respectarea legilor este aşteptată de europeni.
Oficialii europeni s-au întâlnit şi cu reprezentanţii autoproclamatelor autorităţi transnistrene, fapt care nu a fost anunţat nicăieri. Sensul întrevederii cu conducerea tiraspoleană ar consta în dorinţa de a afla motivul impasului negocierilor în formatul 5+2.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/diplomatii-din-ue-s-au-saturat-de-demagogia-cinovnicilor-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19