Select your Top Menu from wp menus

Diplomat UE: Justiţia este singura problemă majoră în apropierea Republicii Moldova de UE

Corupţia este cea mai mare problemă a Republicii Moldova, iar reformarea justiţiei este un indicator cheie care va permite Republicii Moldova să avanseze în relaţiile cu Uniunea Europeană, a declarat miercuri şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău Dirk Schuebel, în cadrul unei conferinţe la care a fost lansat un proiect de asistenţă tehnică pentru reformarea justiţiei.
‘Progresul înregistrat în sectorul justiţiei va fi un indicator important, care ne va ajuta să avansăm în dialogul bilateral în continuare. Sectorul justiţiei este singura problemă majoră pe care Republica Moldova trebuie să o abordeze în procesul de integrare europeană’, a declarat Schuebel.
El a precizat că Uniunea Europeană acordă Republicii Moldova 70 de milioane de euro pentru reformarea justiţiei şi îşi doreşte să vadă rezultate.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/diplomat-ue-justitia-este-singura-problema-majora-in-apropierea-republicii-moldova-de-ue/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19