Select your Top Menu from wp menus

Diploma de absolvire, cu 500 de euro – de la director de gimnaziu

Directorul unui gimnaziu din Soroca a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro pentru o diplomă de absolvire. Banii urmau să ajungă la alte două persoane din aceeaşi localitate, care susţineau că ar avea influenţă asupra unor persoane publice cu atribuţii în perfectarea şi eliberarea actelor.

Potrivit Serviciului de presă al CCCEC unul din cei doi suspecţi a fost reţinut în flagrant împreună cu directorul gimnaziului, care a şi primit cei 500 euro marcaţi „mită CCCEC”.

Astfel, o cauză penală a fost pornită în baza denunţului, pe semnalmentele infracţiunii prevăzute de art. 326 alin (2) lit. b) Cod Penal RM, articol ce prevede o pedeapsă cu o amendă de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/diploma-de-absolvire-cu-500-de-euro-de-la-director-de-gimnaziu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19