Select your Top Menu from wp menus

Din nou urmărire cu împuşcături la Chişinău. VIDEO

La Chişinău un tânăr beat, care conducea un automobil a fost oprit doar după ce poliţiştii rutieri au utilizaz arma din dotare. Incidentul s-a produs în zorii zilei de marţi, 5 februarie. Potrivit unui comunicat al poliţiei rutiere şoferul unui BMW a ignorat somaţiile oamenilor legii de a opri din cauza vitezei excesive cu care se deplasa.
După o urmărire ca în filme, în care au fost implicate mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, şoferul a fost oprit doar ca urmare a focurilor de avertizare trase de poliţişti.
Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 26 ani. Acesta a fost supus testării alcoolscopice fiind stabilită o concentrație de alcool în aer expirat de 0,74 mg/l în aerul expirat.
Amintim că la începutul lunii ianuarie poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să utilizeze armele din dotare pentru a opri un al şofer beat la Chişinău, care conducea un tractor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/din-nou-urmaririe-cu-impuscaturi-la-chisinau-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19