Select your Top Menu from wp menus

Din lipsa banilor, o inchisoare din SUA elibereaza detinuti, inclusiv pe cei acuzati de crima

Deficitul de 100 de milioane de dolari al tinutului Lane din Oregon, SUA, a fortat autoritatile sa ia decizii radicale. Printre masurile luate pentru reducerea cheltuielilor se numara si eliberarea mai multor detinuti.
O aripa a penitenciarului a fost inchisa, iar 92 de detinuti au fost eliberati.
„A fost ingrozitor. Tot efortul depus pentru a tine astfel de oameni in spatele gratiilor este acum in zadar”, a declarat seriful Tom Turner.
Printre cei pusi in libertate se numara si Aaron Curry, care a recunoscut in fata politistilor ca a omorat in bataie un barbat pe care il primise in casa lui.
Rudele persoanei ucise sunt revoltate de aceasta decizie si cer ca Aaron sa fie trimis inapoi in inchisoare.
„Vrem dreptate. Vrem ca Aaron sa fie inchis la fel ca toti care au comis sau sunt acuzati ca ar fi comis crime”, a declarat Allison Cavarra, sora victimei.
Si cei responsabili cu aplicarea legii au avut de suferit de pe urma masurilor de reducere a cheltuielilor.
28 de politisti au fost concediati, iar acum, timp de 6-8 ore pe zi, nu mai are cine sa raspunda apelurilor de ajutor din partea cetatenilor.
sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/din-lipsa-banilor-o-inchisoare-din-sua-elibereaza-detinuti-inclusiv-pe-cei-acuzati-de-crima/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19