Select your Top Menu from wp menus

Din Bangladesh, prin Moldova, în România

Au trecut Prutul înotând şi se pregăteau să îşi caute de muncă în Spaţiul Schengen. Este vorba de doi cetăţeni din Bangladesh, aflaţi în Moldova, care au încercat să intre ilegal în România.

Bărbaţii au fost prinşi, însă, de poliţiştii de la punctul de frontieră Oancea şi au fost duşi la secţie. Cei doi nu deţineau documente de identitate şi nu vorbeau limba română sau o altă limbă de circulaţie internaţională.

Ulterior, s-a stabilit că ei sunt originari din Bangladesh şi au trecut ilegal frontiera. Totodată, grănicerii moldoveni au găsit alţi cinci bărbaţi de origine afro-asiatică, pe malul moldovenesc al râului Prut. Ei făceau parte din acelaşi grup cu bărbaţii reţinuţi de poliţiştii români.

Bărbaţii s-au ales cu dosar penal pentru că au încercat să treacă ilegal frontiera de stat. Cercetările continuă pentru a stabili dacă au mai fost implicate şi alte persoane în acest caz.

sursa: publika.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/din-bangladesh-prin-moldova-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19