Select your Top Menu from wp menus

Dicţionarul englezei vulgare din secolul al XIX-lea. Eufemismele folosite pentru a descrie practicile sexuale

Un dicţionar cu expresii vulgare în limba engleză, care datează din 1811, include o serie de sintagme bizare folosite pentru a descrie diverse practici sexuale, potrivit mentalfloss.com.

„Întrunire amoroasă” este cea mai elegantă expresie folosită în acea perioadă pentru a descrie un act sexual petrecut între două persoane.

„A se apuca de croşetat” este o expresie care se folosea pentru a da de înţeles că cineva s-a apucat de „făcut copii”, o trimitere la nevoia de tricota hăinuţe înainte de venirea pe lume a unui bebeluş, scrie gandul.info

Expresia „pâine cu unt” se folosea, de asemenea, în secolul trecut pentru descrierea actului sexual.

„A şterge podelele” însemna, potrivit dicţionarului de la 1811, să faci sex pe jos, în timp ce „a înverzi hainele” însemna să faci sex în iarba.

„Oala de noapte” era o expresie folosită pentru a face trimitere la femeile de moravuri uşoare care se culcau cu marinarii ce acostau într-un port.

„Clipe de topire” erau, odinioară, cele petrecute de un băbat gras şi o femeie în timpul unui act sexual, conform aceluiaşi dicţionar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dictionarul-englezei-vulgare-din-secolul-al-xix-lea-eufemismele-folosite-pentru-a-descrie-practicile-sexuale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19