Select your Top Menu from wp menus

Diana Grigor a lansat un colind şi un videoclip – Cântec de Iarnă. VIDEO

Diana Grigor a lansat un nou colind şi un clip video al acestuia, melodia se numeşte – Cântec de iarna. Potrivit unui comunicat remis Radio Orhei colindul este insotit de un videoclip regizat de Octavian Cobzzon Malaisi şi a lansat vineri, 20 dcembrie în cadrul emisiununii televizate „O seara perfecta”, cu Natalia Cheptene.
Eu apar intr-o postura cu totul deosebita de ceea ce am facut pana acum, tinute populare si o melodie lirica, stilizata popular, care sper sa placa puplicului, caruia i-o dedic din suflet.
De sarbatori cu totii devenim mai buni, mai ingaduitori, mai atenti la problemele celorlalti, de asta am hotarat sa vin cu un mesaj de suflet pentru toti ascultatorii mei, spune artista.
Muzica este compusa de Octavian Cotet si este un cadou muzical care, spera artista, sa incalzeasca sufletele ascultatorilor cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Frumoasa artista are in palmares doua trofee ale concursurilor internationale din Ucraina: „Доля” si „Писенне бжерело”.
Albumul sau de debut este intitulat Pentru început, album pe care sunt iregistrate 16 piese , la realizarea carora a colaborat cu unii dintre cei mai profesionişti oameni din showbiz. Printre colaborari se numara o piesa semnată de Eugen Doibani, insotita de un videoclip.