Select your Top Menu from wp menus

Dialogul public-privat, propagare regionala, la Orhei

Camera de Comert si Industrie Orhei, in parteneriat cu IDIS  „Viitorul” a organizat o masa rotunda cu tema ‘Promovarea Dialogului public-privat”  prin Agenda nationala de business la nivel regional.

Evenimentul a avut loc vineri, 10 februarie, in incinta primariei orasului Orhei
Vitalie Boico, presedintele Camerei  de industrie si comert Orhei a spus ca acest eveniment este organizat  in scopul sustinerii activitatii producatorilor si businessmanilor  din raion.

Expertul de la IDIS Viitorul, Ion Beschieru, a relatat ca  o astfel de ctivitate, desfasurata  in cadrl Agendei Nationale de business la nivel reigional se afla deja la a 3-a editie.Agenda reprezinta o platforma comuna a 32 de asociatii de business si camere de comert care incearca sa influenteze politica economica a statului, participind active in precesul decisional in domeniul reglementarii activitatii de afaceri din Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/dialogul-public-privat-in-agenda-nationala-de-business-la-nivel-regional/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19