Select your Top Menu from wp menus

Detoxifierea ficatului: 6 alimente şi plante de primăvară

Ficatul nu primeste intotdeauna atentia care i se cuvine pentru cele aproximativ 500 de functii pe care le indeplineste in mentinerea sanatatii. Tocmai de aceea, macar o data pe an, trebuie sa il detoxifici.
Printre cele mai comune simptome ale ficatului intoxicat se numara balonarea, constipatia, indigestia, durerile de cap, starile de oboseala,perfecte.md iti ofera citeva alimente ce te vor ajuta sa-ti detoxifici ficatul:
1. Papadia
Papadia este considerata o buruiana de cei mai multi gradinari, insa trebuie sa stii ca ea poate fi folosita si pe post de planta medicinala. Mai exact, papadia are capacitatea de a detoxifia ficatul, gratie substantelor pe care le contine.

Citeste mai multe pe: turdetur.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/detoxifierea-ficatului-6-alimente-si-plante-de-primmavara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19