Select your Top Menu from wp menus

Detalii surpriză în cazul asasinatelor lui Țurcan și Basarab

Deși aparent nu există nicio legătură între omorul omului de afaceri Igor Basarab și a businessmanului Igor Țurcanu, produse la o distanță de un an și jumătate, ambele cazuri duc spre un suspect, fostul polițist Ion Stratulat, omorât în septembrie 2011 pe terasa unui bar din capitală.

Șeful adjunct al Direcţiei Poliţie Criminală a Departamentului Poliţie al Ministerului de Interne, Alexandru Pânzari, a declarat astăzi presei că în cazul Țurcanu, se bănuiește că mașina capcană care a explodat lângă biroul omului de afaceri ar fi fost adusă în republică de Stratulat.

Tot despre Stratulat vorbea încă pe când era în viață și fostul director de la ”Basarab-Vin”. Acesta a declarat de mai multe ori că Ion Stratulat l-ar putea omorî, la comanda cuiva.

Vă amintim că Igor Basarab a fost împușcat în cap în timp ce se plimba printr-un parc din sectorul Râșcani al capitalei. Crima s-a produs în ianuarie 2010.

În iunie 2011, o mașină capcană a explodat la intrarea în oficiul omului de afaceri Igor Țurcanu. În urma deflagrației, acesta a decedat.

citeste:  Versiune: călăul lui Ion Ţurcan – fost poliţist si angajat al victimei

Mai târziu, în septembrie 2011, pe o terasă din centrul capitalei a fost împușcat Ion Stratulat. Suspectul, sportivul Ion Șoltoianu este și acum judecat pentru omor.