Select your Top Menu from wp menus

Despre ce vorbeşte cu PORCUL său, care a murit, unul dintre cei mai sexy BĂRBAŢI ai lumii

Actorul american George Clooney nu şi-a revenit încă după moartea porcului Max, iubitul său animal de companie decedat în 2006, şi a apelat de multă vreme la serviciile unui spiritist pentru a intra în contact cu spiritul animalului, după cum notează presa americană, scrie Evenimentul Zilei. 

Actorul, considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, face acest lucru de mult timp şi, conform declaraţiilor unor apropiaţi, “terapia” funcţionează!
„Spiritistul mi-a spus că Max a dus o viaţă frumoasă alături de mine. Spiritul lui este foarte mulţumit şi uneori vine să mă vadă. Vorbim despre lume, viaţă, despre ce mi s-a mai întâmplat în ultima vreme, iar el îmi spune să nu mă îngrijorez. Nu ştiu dacă îmi spune adevărul, dar aşa îmi place să cred!”, i-a mărturisit George Clooney unui prieten. Renumitul actor american a fost devastat după ce Max a murit în casa sa, în timp ce el se afla în plin turneu de promovare a filmului „Misterele Berlinului/The Good German” (2006).

Cea mai lungă relaţie

Porcul Max, care suferea de artrită şi era aproape orb, a trăit alături de George Clooney timp de 18 ani şi, după spusele actorului, cei doi au dormit de multe ori în acelaşi pat. Actorul american, în vârstă de 48 de ani, îl lua adeseori pe Max la interviurile şi la şedinţele foto la care participa şi obişnuia să glumească spunând că aceasta era cea mai lungă relaţie pe care a avut-o vreodată.

La scurt timp după moartea lui Max, George Clooney a mărturisit: „A fost cel mai bătrân porc pe care medicii veterinari l-au consultat vreodată. El reprezenta o parte importantă din viaţa mea. E curios modul în care animalele devin atât de importante în viaţa unor familii”. Starul american a jurat că nu-şi va mai lua niciodată un alt porc drept animal de companie după pierderea celui pe care îl denumea cu multă afecţiune „Max the star”!

 

george-clooney1_29d0d1d0a0sursa: EVZ.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/despre-ce-vorbeste-cu-porcul-sau-care-a-murit-unul-dintre-cei-mai-sexy-barbati-ai-lumii-cititi-mai-mult-despre-ce-vorbeste-cu-porcul-sau-care-a-murit-unul-dintre-cei-mai-sexy-barbati-ai-lumii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19