Select your Top Menu from wp menus

Deși a fost blocat, 4,5% din respondenții unui sondaj spun că urmăresc site-ul Sputnik.md

Deși a fost blocat la ordinul SIS încă pe 26 februarie, site-ul sputnik.md este accesat de 4,5% din respondenții unui sondaj. Aceste informații se conțin în studiul „Percepții publice asupra sistemului de securitate și apărare al Republicii Moldova”, lansat ieri. de Platforma pentru Inițiative de Securitate și Apărare.
Potrivit aceluiași sondaj peste 46% din respondenți nu se informează de pe site-urile de știri, iar 29% din respondenți spun că nu se informează de la televizor. Totodată peste 44% nu privesc talk-show-uri televizate.

Sondajul a fost realizat de de Platforma pentru Inițiative de Securitate și Apărare în colaborare cu Centrul de Studii Sociale și Marketing „CBS-Research” (SBS-AXA) pe un eșantion de 1.101 persoane din 84 de localități, în perioada 14-18 octombrie 2022. Marja de eroare a sondajului este de +3%. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/desi-a-fost-blocat-45-din-respondentii-unui-sondaj-spun-ca-urmaresc-site-ul-sputnik-md/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19