Select your Top Menu from wp menus

DESCULT iarna, prin ZAPADA americana. Afla de ce

Un american din Kentucky va merge descult timp de un an, dorind sa stranga bani pentru copiii fara incaltaminte din toata lumea.

american - descult

Potrivit softpedia.com, initiativa lui Richard Hudgins este impresionanta si a decis sa renunte la incaltari in timpul unei din cele mai grele ierni din istoria SUA. Scopul sau? Sa stranga pantofi si bani pentru acei copii care nu isi permit luxul de a detine o pereche de incaltaminte.

Hair stylist-ul din Louisville merge fara incaltari la munca, la scoala copiilor sai, la magazin si chiar la sala de fitness. Initiativa sa a fost demarata in decembrie 2013 si de atunci nu a mai purtat incaltari.
Hudgins spera sa stranga 25.000 dolari sau peste 18.000 de euro pana la finele anului, pentru a cumpara uniforme scolare si pantofi pentru copilasii din Narok, Kenya si alte tari sarace.
Mai multe, pe TurdeTur.info

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/descult-iarna-prin-zapada-americana-afla-de-ce/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19