Select your Top Menu from wp menus

Descoperirea care va schimba sexul pentru totdeauna

Viitorul sexului ar putea fi foarte asemănător cu cel descris în unele filme SF. Doi cercetători din Noua Zeelandă se aşteaptă ca, până în 2050, serviciile de prostituţie să fie oferite, în bordeluri precum cele din Amsterdam, de femei-robot. 

Cercetătorii spun că sexul cu femeile-robot ar fi eliberat de vină şi, în plus, ar evita bolile cu transmitere sexuală. Mai mult, ei cred că serviciile robotizate ar pune capăt traficului de fiinţe umane asociat cu prostituţia.
Site-ul Regretful Morning, de la care a fost preluata fotografia,  se pregăteşte deja pentru viitor şi încearcă să alcătuiască „femeia perfectă”. Din bucăţi, fireşte, şi cu ajutorul inteligenţei artificiale.
sursa: TurdeTur.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/descoperirea-care-va-schimba-sexul-pentru-totdeauna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19