Select your Top Menu from wp menus

Descoperire sinistră după 5 ani: şi-a omorât tatăl şi l-a îngropat in grădină

Zilele trecute,  politia i-a incatusat pe 2 barbati, suspectati de o crima comisa inca in anul 2007. Asta dupa ce, verificand o informatie operativa, din gradina unei gospodarii din s. Roşcana, Anenii Noi a fost dezgropat cadavrul stapanului.  Potrivt cercetărilor de specialitate, un bărbat a fost ucis în bătăi și îngropat în grădina curții sale.

Bărbații, de 26 (fiul) și 36 de ani, nu au recunoscut crima, însă, oamenii legii au stabilit scenariul acesteea. Se presupune ca,  acum 5 ani,  tatăl şi fiul, aflându-se la domiciliu, s-au luat la ceartă. Ca rezultat al conflictului, fiul i-ar fi aplicat tatălui multiple lovituri cu mâniile şi picioarele, în rezultatul cărora victima  a decedat. Ca să ascundă urmele infracțiunii, fiul a apelat la ajutorul unui consatean,  cu ajutorul căruia ar fi îngropat cadavrul. După săvârșirea infracțiunii, cei doi, ar fi răspândit ştiri, precum că victima  a plecat la muncă în Ucraina.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală  pentru omor intentionat, care se poate incheia cu condamnare  pe un termen de la 8 la 15 de ani, noteaza Centrul de presa al MAI.