Select your Top Menu from wp menus

Descoperire istorica anuntata de arheologi. Un fragment din crucea lui Iisus, gasit in Turcia

Arheologii care fac sapaturi in nordul Turciei cred ca au dat de o piesa inestimabila: un fragment din crucea lui Iisus.
Acest artefact de istorie biblica a fost gasit intr-un mic sicriu simbolic, dezgropat in provincia Sinop, pe tarmul Marii Negre.
Pentru o datare si o identificare cat mai precise, relicva este acum analizata in laborator.
Potrivit traditiei ortodoxe, Sfanta Cruce ar fi fost lucrata din lemn de cedru, brad si chiparos.
Imparateasa Elena, mama primului imparat crestin al Romei, a calatorit in Tara Sfanta in prima jumatate a secolului al IV-lea.
Ea a intemeiat atunci mai multe biserici la Ierusalim. Conform istoricilor, cu acel prilej ar fi fost descoperita si crucea pe care a fost rastignit Cristos.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/descoperire-istorica-anuntata-de-arheologi-un-fragment-din-crucea-lui-iisus-gasit-in-turcia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19