Select your Top Menu from wp menus

Descoperire INEXPLICABILA in piramida lui Keops

Un grup international de arheologi a descoperit la baza marii piramide Keops, cea mai mare dintre piramidele egipteze, trei anomalii de temperatura inexplicabile, informeaza BBC, citata de incomemagazine.ro.
Experti din Egipt, Franta, Canada si Japonia au folosit metoda scanarii termice pentru a studia caracteristicile de temperatura ale piramidelor la rasaritul si apusul soarelui, cand respectivele constructii se racesc treptat.

Oamenii de stiinta au precizat ca anomalii de temperatura au fost depistate in toate piramidele, dar cea mai „impresionanta” a fost cea din interiorul piramidei Keops.

„Pentru a explica aceste anomalii, au fost avansate mai multe ipoteze, precum existenta unor locuri goale sau fluxuri interioare de aer”, au explicat cercetatorii.

Ei au mentionat ca, de obicei, diferenta de temperaturi dintre elemente de constructie invecinate nu depaseste o jumatate de grad. In cazul de fata insa, ea poate ajunge si la sase grade.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/descoperire-inexplicabila-in-piramida-lui-keops/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19