Select your Top Menu from wp menus

Descindere la Penitenciarul Brănești Orhei

În dimineața zilei de astăzi, zeci de angajați ai sistemului penitenciar (DIP și Detașamentul mixt zona Centru) au perchezițioat celulele deținuților penitenciarului nr.18-Brănești.

Ca urmare, au fost depistate și ridicate din ascunzișuri: 10 telefoane mobile, 10 cartele SIM, 16 accesorii pentru telefoane, 25 litri de alcool produs în penitenciar și 2,5 gr substanță vegetală de culoare verde, anunță un comunicat al Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

Obiectele depistate au fost documentate potrivit legislației în vigoare. În legătură cu substanța vegetală ridicată, imediat a fost anunțată poliția pentru întreprinderea măsurilor de rigoare conform competențelor funcționale.

În timpul perchezițiilor nu au fost înregistrate altercații între angajați și deținuți.

Notă DIP: Combaterea păstrării în locurile de detenție a obiectelor interzise sunt acțiuni de specialitate desfășurate zilnic în toate penitenciarele din țară de angajații sistemului penitenciar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/descindere-la-penitenciarul-branesti-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19