Select your Top Menu from wp menus

Deputatul Țuțu a rămas fără imunitate în dosarul crimei din Codrii Orheiului

Ziarul de Gardă scrie că deputatul Constantin Ţuţu, implicat în omorul din preajma Orheiului, produs în aprlie 2012, nu va beneficia în procesul de judecată, de imunitate parlamentară.
Aceasta reiese dintr-o hotărâre a Curţii Constituţionale aprobate în ianuarie 2015. Potrivit documentului deputaţii care au fost trimişi în judecată înainte de alegeri, nu beneficiază de imunitate parlamentară.
Din cauza că Ţuţu a devenit deputat pe lista PD, procesul de judecată în cazul omorului lui Alexei Veretco a fost suspendat în luna decembrie. Următoarea şedinţă în acest caz este programată pentru 5 martie. Iniţial Constantin Ţuţu era era acuzat de implicare în omor, iar ulterior acţiunile sale au fost recalificate în huliganism.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatul-tutu-a-ramas-fara-imunitate-in-dosarul-crimei-din-codrii-orheiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19