Select your Top Menu from wp menus

Deputatul Chiril Moțpan: Șor deține pașaport diplomatic moldovenesc, deși este dat în căutare internațională

Deputatul  Platformei DA, Chiril Moțpan a publicat astăzi un răspuns pe care I l-a oferit Secretariatul Parlamentului  cu privire la statutul oficial al liderului Partidului “Șor”, Ilan Șor. Legat de aceasta, Moțpan notează că obrăznicia unora nu are limite, pentru că nu este pedepsită din cauza paradoxurilor pe care le vedem în atitudinea mai multor structuri oficiale de la noi:

“Am vrut să văd care e statutul oficial al lui Ilan Șor în Parlamentul Republicii Moldova, așa că am solicitat informații de la secretariatul parlamentului. Am rămas nedumerit de multe.

Lui Ilan Șor i se menține statutul de deputat. Când a fugit din țară, parlamentul i-a reținut pur și simplu, un timp, o parte din salariu ca penalitate pentru absență. Adică statul Republica Moldova a continuat să-i plătească lui Ilan Șor, oficial, aproximativ câte 5.000 – 12.000 de lei în lunile iunie-decembrie 2019. Salariul de deputat i s-a suspendat definitiv abia în ianuarie 2020. Nu-i de mirare că Ilan Șor și membrii partidului pe care îl conduce ne au de proști.

Colac peste pupăză: este dat în căutare internațională și i s-a lăsat dreptul la pașaport diplomatic…”

Ilan Șor, care este condamnat de prima instanță  la 7 ani și șase  luni de judecată în unul din dosarele privind furtul miliardului, a fugit  din R.Moldova cu aproape 3 ani în urmă, după  ce oligarnul Vladimir Plahotniuc a fost înlăturat de la putere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatul-chiril-motpan-sor-detine-pasaport-diplomatic-moldovenesc-desi-este-dat-in-cautare-internationala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19