Select your Top Menu from wp menus

Deputatul Chiril Lucinschi renunță la mandat

Chiril Lucinschi și-a depus mandatul de parlamentar. Într-o conferință de presă, Chiril Lucinschi și Tudor Deliu, șeful fracțiunii PLDM în Parlament, au anunțat că au făcut modificări în componența internă a fracțiunii, transmite IPN.

Chiril Lucinschi a spus că a decis să depună mandatul de parlamentar și să scrie cerere de retragere din PLDM. Acesta afirmă că decizia a fost luată deoarece rămâne acționar minoritar al proiectului de reformare a postului TV7 și nu dorește să prejudicieze imaginea acestuia din calitatea de politician.

Lucinschi a explicat că Fundația europeană Endowment for Democracy a decis să susțină postul TV7, iar familia Lucinschi va susține acest proiect din poziția de acționari minoritari, majoritatea de 75% din acțiuni fiind cedată. TV7 va fi condus de o asociație de jurnaliști la înregistrarea căreia se lucrează, a declarat Chiril Lucinschi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatul-chiril-lucinschi-renunta-la-mandat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19