Select your Top Menu from wp menus

Deputatul Sergiu Sârbu RĂSPUNDE ironiilor Maiei Sandu despre colectarea semnăturilor

Deputatul democrat, Sergiu Sârbu, președintele interimar al PDM, a răspuns, pe o rețea de socializare, replicilor ironice ale Maiei Sandu referitoare la performanța de a reuși într-un timp record să adune circa 30 de mii de semnături în sprijinul candidatului la președinție Marian Lupu (PDM), scrie puterea.info.

În afară de aceea că îi aminteşte Maiei Sandu despre recordurile pe care PLDM  le stabilea pe vremea când şi lidera PAS  reprezenta  acest partid, Sergiu Sârbu oferă şi detalii despre cum au fost cokectate semnăturile.
Deputatul susţine  că PDM are peste 50 de mii de membri activi și organizați si peste 1000 de organizații primare de partid în toate localitățile țării şi că pentru colectarea semnăturilor democraţii s-au pregătit din timp, iar la colectare “ s-a mizat foarte mult pe activismul organizațiilor de tineret, care sunt numeroase și pregătite să lucreze non-stop.

Amintim că Maia Sandu a calculat că pentru întreaga procedură de colectare a celor 25000 de semnături pe listele de subscripţie pentru candidatul PD, Marian  Lupu, democraţii au avut nevoie de mai puţin de 4 ore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatu-sergiu-sarbu-raspunde-ironiilor-maiei-sandu-despre-colectarea-semnaturilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19