Select your Top Menu from wp menus

Deputații revin de luni la muncă

Sesiunea parlamentară de toamnă se deschide pe 4 septembrie, când aleșii poporului își vor începe lucrul în comisiile permanente pentru a discuta proiectele de acte legislative aflate în examinare.

Iuliana Bordeianu, șefa Direcției comunicare a Parlamentului, a declarat pentru IPN că în ședință plenară legislativul se va convoca la propunerea Biroului permanent. Data ședinței Biroului nu a fost stabilită deocamdată.

În cadrul sesiunii ordinare de primăvară, care s-a desfășurat în perioada 1 februarie – 31 iulie, Parlamentul a adoptat 198 de acte legislative. Documentele adoptate includ 142 de legi și 56 de hotărâri. Totodată, deputații au aprobat, în prima lectură, 150 de proiecte de acte legislative.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatii-revin-de-luni-la-munca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19