Select your Top Menu from wp menus

Deputaţii in mintea copiilor – se cearta de la cafea.

Fracţiunea Partidului Comuniştilor (PCRM) acuză conducerea Parlamentului de discriminare faţă de deputaţi.
Potrivit Agenţiei „INFOTAG”, deputatul PCRM, Sergiu Sârbu, s-a indignat în şedinţa de joi a Parlamentului că „chelnerii de la bufetul Parlamentului aduc în sala de şedinţe cafele pentru speakerul Marian Lupu şi cei doi adjuncţi ai săi”.
„De ce deputaţii trebuie să-şi bea cafeaua la bufetul de la parter, iar conducerea Legislativului pot să o facă chiar în sala de şedinţe de la etajul doi? Regulamentul Parlamentului nu prevede că chelnerii trebuie să servească speakerului cafeaua”, a spus Sârbu.
În replică, Lupu a răspuns că „Regulamentul nici nu interzice chelnerilor să o facă”.
„Nouă ni se aduce cafeaua pentru că lucrăm frumos. Noi nu ordonăm nimănui nimic. Dacă dvs. o să rugaţi omeneşte, atunci o să vi se dea frumuşel şi cafea”, a subliniat Lupu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatii-in-mintea-copiilor-se-cearta-de-la-cafea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19