Select your Top Menu from wp menus

Deputaţii din majoritatea parlamentară NU VOR VENI la şedinţa pe care au stabilit-o astăzi

Deputaţii din majoritatea parlamentară nu vor participa la şedinţa de astăzi a parlamentului, în care urma să fie dezbătută moţiunea de cenzură contra guvernului Filip. Asta după ce reprezentanţii majorităţi în Biroul Permanent au decis să conovoace şedinţa pentru ziua de asztăzi.

Într-o declaraţie a majorităţii citată de IPN se spune că deputaţii care formează majoritatea parlamentară consideră că moţiunea de cenzură depusă de socialişti, comunişti şi liberal-democraţi reprezintă un demers neserios şi nu vor participa la dezbaterea acesteia. „Considerăm că acest demers este cinic, pentru că printre semnatarii moţiunii de cenzură se regăsesc deputaţi care sunt investigaţi în cazul BEM sau care au fost beneficiari indirecţi ai furtului de la această bancă”

Potrivit majorităţii, „a critica guvernarea pentru că încearcă să rezolve o problemă generată tocmai de către semnatari ai moţiunii – este o dovadă de demagogie faţă de populaţia Republicii Moldova”.
În declaraţie se aduc critici deputaţilor din PLDM , PSRM şi PCRM spunându-se că pe vremea când aceştia se aflau la guvernare au început fraudele la BEM.

De menţionat că şi actuala majoritate este alcătuită din mai mulţi foşti deputaţi comunişti şi liberal-democraţi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatii-din-majoritatea-parlamentara-nu-vor-veni-la-sedinta-pe-care-au-stabilit-o-astazi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19