Select your Top Menu from wp menus

Deputaţii au votat bugetul Parlamentului pentru anul 2016

Deputaţii au votat bugetul Parlamentului pentru anul 2016 în şedinţa de joi, 9 iunie. Astfel, pentru anul curent, din bugetul de stat au fost alocate 141 de milioane de lei legislativului, transmite IPN.

Potrivit preşedintelui Comisiei economie, buget şi finanţe, Ştefan Creangă, din cele 141 de milioane de lei 58 de milioane sunt prevăzute pentru retribuirea muncii, 27 de milioane pentru plata mărfurilor şi serviciilor, 26 de milioane pentru procurarea mijloacelor fixe. Totodată, pentru contribuţiile la bugetul asigurării sociale sunt rezervate 12 milioane, pentru bugetul asigurării medicale – două milioane şi pentru deplasările în interes de serviciu – patru milioane de lei.

De asemenea, Ştefan Creangă a menţionat că bugetul Parlamentului pentru anul 2016 este mai mic decât cel pentru anul 2015.

Deputata comunistă, Oxana Domenti, a propus să fie modificată modalitatea de cumpărare a biletelor pentru deplasările parlamentarilor peste hotare. Potrivit ei, biletele pot fi procurate pe internet de la diferite agenţii din domeniu, la care preţurile sunt de 3-4 ori mai mici decât la companiile care au câştigat concursurile pentru prestarea acestui serviciu. Astfel, deputata susţine că pot fi optimizate cheltuielile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputatii-au-votat-bugetul-parlamentului-pentru-anul-2016/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19