Select your Top Menu from wp menus

Deputata democrată Otilia Drăguțanu își depune mandatul

Deputata democrată Otilia Drăguțanu își depune mandatul. Anunțul este făcut pe Facebook, unde a scris că, după o lungă perioadă de reflecție, a înțeles că nu este făcută pentru politică, nici politica nu este pentru ea.

„Întotdeauna am știut să-mi găsesc locul și să muncesc acolo unde abilitățile mele au adus utilitate maximă. Sunt de părere ca un partid în opoziție are nevoie de cineva cu un alt profil și temperament și cu mai multă experiență în politică”, a scris Otilia Drăguţanu, citată de IPN.

Otilia Drăguțanu a ajuns în Parlament pe lista națională a PDM. Este soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu.

Miercuri, 17 iulie, și deputatul independent Viorel Melnic a anunțat că își depune mandatul. Acesta a câștigat alegerile pe circumscripția nr. 48 Regiunea Transnistreană-Sud, care cuprinde teritorial orașele Slobozia, Tighina și Tiraspol.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputata-democrata-otilia-dragutanu-isi-depune-mandatul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19