Select your Top Menu from wp menus

Deputat: Shor a fost și este folosit de aceeași gașcă

Deputatul Chiril Lucinschi afirmă că primarul de Orhei, Ilan Shor,  a fost și este folosit cu un singur scop – de a lichida ultimele impedimente în instaurarea unui regim autoritar în Republica Moldova. Declarația a fost făcută în cadrul unei replici mai ample la investigația portalului Today.md,  în care se pretinde că mass-media lui Chiril Lucinschi a fost finanțată din banii BEM. Mai exact,  că la ordinul lui Vlad Filat, Ilan Shor a extras din sistemul bancar peste 440 de mii de USD și i-a transferat pe conturile companiei lui Chiril Lucinschi. Ulterior,  mijloacele financiare ar fi fost utilizate pentru finanțarea proiectelor media, fiind folosiți pentru achitarea serviciilor editoriale.
Deputatul liberal-democrat afirmă că este gata să se prezinte în fața organelor de drept și că poate fi lesne verificat faptul că companiile sale mediatice au fost finanțate integral doar din publicitate. Acesta mai spune că a fost prevenit despre faptul că vor apărea dosare penale dacă nu va închide talk-showrile politice și nu va schimba tonalitatea buletinelor de știri.
Deputatul este proprietar al postului de televiziune TV7,  unde apare emisiunea Interpol şi invitații căreia au făcut mai multe dezvăluiri privind situația din domeniul bancar.
Today.md,  cu sediul la Chișinău, care a realizat investigația, este un portal  care  a manifestat un interes sporit față de Orhei de la instalarea în funcție de primarului  Ilan Shor,  realizând   reportaje  pozitive de la diverse evenimente  și tirajând comunicatele Primăriei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputat-shor-a-fost-si-este-folosit-de-aceeasi-gasca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19