Select your Top Menu from wp menus

Deputat: Rusia ar putea introduce armata în Ucraina la ora 19

În estul Ucrainei, raionul Antraţit de la hotarul cu Rusia ar putea fi introduse trupe ruse. Despre aceasta scrie în twitter deputatul Iuri Sirotiuk. Potrivit acestuia, invazia ar putea începe la ora 19, deoarece hotarul nu este păzit, iar în regiune pătrund masiv cazacii .
Potrivit preşedintelui sindicatului independent al minierilor din Ucraina, Mihail Volâneţ, în acelaşi raion din regiunea Lugansk, cu acordul conducerii raionului, sunt aduse arme antiaeriene portabile.
Lângă clădirea administraţiei raionale se formează detaşamente de insurgenţi care sunt înarmaţi cu participarea nemijlocită a cazacilor ruşi
Presa ucraineană anunţă că la Slaviansk aviaţia a distrus un tren marfar pe care separatiştii încercau să îl folosească în calitate de tren blindat pentru a scăpa din încercuire. Potrivit ultimelor informaţii separatiştii au doborât încă un elicopter MI 24 , şi au atacat un microbuz care transporta răniţi, ucigând încă un membru al trupelor cu destinaţie specială ucrainene.
Anterior se relata că patru membri ai serviciilor de securitate ucrainene au murit, iar alţi aproximativ 30 au fost răniţi, luni dimineaţă, în luptele cu insurgenţi care au avut loc în oraşul Slaviansk, anunţă Ministerul ucrainean de Interne.
Confruntările armate continuă în acest oraş prorus situat în estul ţării.Rebelii folosesc civilii ca „scuturi umane” şi au incendiat clădiri, susţine Ministerul de Interne.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/deputat-rusia-ar-putea-introduce-armata-in-ucraina-la-ora-19/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19