Select your Top Menu from wp menus

Deputat: Faptul că președintele Igor Dodon l-a numit pe Krasnoselsk președinte al Transnistriei” este o trădare a intereselor naționale

Opinia a fost exprimată de deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi, într-o conferință de presă. El a mai spus că Igor Dodon ar încerca, astfel, să pună în practică planurile Rusiei.

„Igor Dodon, pe lângă faptul că este cel mai mincinos președinte al Republicii Moldova, mai este și agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak 2” – o ramificație a proiectului „Ialta 2”, inițiat de Vladimir Putin, adică transformarea Republicii Moldova într-un cobai politic, unde va fi realizat scenariul Kozak 2 și va fi impus ulterior Ucrainei. Pentru mine ca pentru cetățean al Republicii Moldova, comportamentul lui Igor Dodon este umilitor și inadmisibil”.

Deocamdată, acuzațiile nu au fost comentate de Președinție. Amintim că la întrevederea pe care a avut-o marți, 28 iulie, cu liderul separatist de la Tiraspol, la reședința de la Condrița, Igor Dodon l-a numit pe Vadim Krasnoselski „președinte al Transnistriei”.

sursa: radiochisinau.md