Categories: AmuzantDivertisȘtiri

DEMONSTRAT: Manelele prostesc

Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost declarat respins la examenul de bacalaureat susţinut în sesiunea de vară din acest an, absolventul Liceului privat „Apollonius” din Petroşani obţinând nota 1.00 la Limba şi literatura română.
Nicolae Guţă, absolvent al Liceului „Apollonius” din Petroşani, unitate privată, nu a reuşit să obţină notă de trecere la examenul de bacalaureat. În dreptul poziţiei cu numărul 185 de pe listele cu rezultatele la bacalaureat, unde este înscris „Guţă N. Nicolae”, reprezentanţii comisiei de bacalaureat au trecut „Respins”, după ce acesta a obţinut note sub cinci la cele trei probe scrise.

„Nicolae Guţă a obţinut nota 1.00 la Limba română, nota 3 la Matematică şi nota 2 la Geografie”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Alexandru Lăutaru, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, care iniţial spusese că este vorba chiar despre manelistul Nicolae Guţă, şi nu de către fiul său.

Fiul lui Guţă a dat examenul la Şcoala Generală numărul 4 din Petroşani, unitate de învăţământ la care au susţinut bacalaureatul absolvenţii din trei licee din Petroşani.

Directorul Liceului „Apollonius” Petroşani, Mia Albescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că Nicolae Guţă venea „din când în când pe la cursuri”, acesta referindu-se în declaraţia iniţială tot la manelistul Nicolae Guţă.

Nicolae Guţă are 45 de ani, iar fiul său, care a absolvit în anul 2012 cursurile Liceului privat „Apollonius” din Petroşani, are 18 ani.
sursa:mediafax.ro

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

2 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

2 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

2 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

3 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 zile ago