Select your Top Menu from wp menus

Demnitarii şi maşinile pe care le au

Deputaţii Angel Agache şi Victor Roşca sunt demnitarii cu cele mai multe automobile declarate, fiecare din ei având câte patru la număr. În cazul primului, valoarea automobilelor e de peste 1,2 milioane de lei, iar maşinile celui de-al doilea costă peste 280 de mii de lei. Asociaţia pentru Democraţie Participativă (ADEPT) a realizat un top al demnitarilor cu cele mai multe maşini şi l-a publicat pe pagina avere.md, transmite IPN.

Judecătoarea la Curtea Supremă de Justiţie, Mariana Pitic, deţine întâietatea în lista celor care au declarat un preţ mult mai mic al automobilelor din proprietate  comparativ cu valoarea de piaţă a acestora. Magistrata are un Porsche Cayenne, procurat în 2014. Conform declaraţiei depuse, maşina ar valora 11 mii de lei, în timp ce  preţul pe piaţă este de peste 860 de mii de lei.

Deputatul Anatolie Gorilă deţine un automobil de marca Mitsubishi Pajero. Conform declaraţiei depuse, acesta ar valora 5 mii de lei, dar care în realitate costă 270 de mii de lei.

Un alt deputat, Valeriu Ghileţchi, la fel a declarat un automobil în valoare de 5 mii de lei, costul real al automobilului de marca Nissan Terrano fiind de 110 mii de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/demnitarii-si-masinile-pe-care-le-au/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19