Select your Top Menu from wp menus

DEMISII la trei centre de BAC

Profesorii care au fost prinși că transmiteau elevilor răspunsurile la testele de la examenul de limbă și literatură română vor fi demiși. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Educației, Mihail Șleahtițchi.

El a menționat că s-au depistat numeroase încălcări la centrele de bacalaureat de la la liceul „Vasile Lupu”, „Traian” și „Pan. Halippa” din Edineț.
„Președintele centrului, secretarul și asistenții se fac responsabili de încălcările pe care le avem. Azi după prânz îi vom invita și vom discuta. Nu exclud că vor urma niște decizii serioase în strictă conformitate cu legislația. , a adăugat Șleahtițchi.
sursa:jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/demisii-la-trei-centre-de-bac/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19