Select your Top Menu from wp menus

Delicatese de 900 mii dolari pentru recepţia în cinstea lui Putin

Recepţia organizată la învestitura lui Vladimir Putin în funcţia de preşedinte al Federației Ruse va avea loc pe data de 7 mai.

Pentru acest eveniment, vor fi cheltuite până 867de mii de dolari (26 milioane ruble), anunță Ria Novosti. Site-ul zakupki.gov.ru dezvăluie că la eveniment vor fi 1,000 de invitați. Ei vor fi serviți cu delicatese precum crabi la grătar, nisetru în sos de şampanie , mini-ratatouille și cacao cappuccino.

Purtător de cuvânt al Kremlinui susține că meniul nu a fost încă aprobat. Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale de pe 4 martie, despre care opoziţia susţine că au fost marcate de fraude.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/delicatese-de-900-mii-dolari-pentru-receptia-in-cinstea-lui-putin/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19