Select your Top Menu from wp menus

Un degustator-şef de ciocolată a demisionat pentru că s-a ingrăşat

Angus Kennedy (47 de ani) a fost nevoit să părăsească postul de degustător şef de ciocolată din Marea Britanie din cauza unor probleme legate de obezitate, potrivit Daily Telegraph, citat de AGERPRES.

Kennedy, care trăieşte în Maidstone, sud-estul Regatului Unit, s-a angajat în calitate de degustător de ciocolată, cu o retribuţie anuală de 30.000 de lire sterline în 2010.

În această perioadă, el a încercat mai mult de 30.000 de sortimente de ciocolată şi derivate – aproximativ 200 în fiecare lună.

După doi ani de la angajare, bărbatul a luat în greutate 15 kg.

Medicii l-au avertizat pe expertul în degustarea dulciurilor că, dacă nu-şi va schimba locul de muncă, riscul unui atac de cord devine iminent.

Tată a cinci copii, Angus Kennedy nu a îndrăznit să rişte şi şi-a dat demisia, eliminând complet ciocolata din meniu.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/degustatorul-sef-de-ciocolata-din-marea-britanie-nevoit-sa-demisioneze-din-cauza-unor-probleme-de-greutate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19