Select your Top Menu from wp menus

Declarații în PMAN: un grup de protestatari au venit din raionul Orhei cu tractoarele

Photo Credit To newsmaker.md

Un grup de protestatari din raionul Orhei ar fi venit cu tractoare, la mitingul antiguvernamental care se desfășoară astăzi la Chișinău. Despre aceasta se spune în live textul portalului anticorupție.md, antunțul fiind făcut de pe scena instalată în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit sursei citate cetățeni din raioanele Republicii Moldova s-au plans că nu pot ajunge la manifestație și că în autogarele din țară nu sunt suficiente unități de transport care să se deplaseze spre Chișinău.
Pe de altă parte Inspectoratul Național de Patrulare al IGP precizează că angații poliției nu interzic vreunei unități de transport să se deplaseze la evenimentul din Capitală.
Despre participarea la protestul de astazi, a anunțat și interpretul orheian Pasha Parfeni. Acesta este citat de Newsmaker.md cu declarația că a venit la protest pentru că este solidar cu acei care au ieșit din cauza că sunt înfometați și nu pot face nimic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratii-in-pman-un-grup-de-protestatari-au-venit-din-raionl-orhei-cu-tractoarele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19