Select your Top Menu from wp menus

Declaraţii de politicieni: PLDM infirmă ce a spus liderul PD

Deputații PLDM, nu au votat împotriva includerii pe ordinea de zi a proiectului privind constituirea unei comisii de anchetă aupra situaţiei de la Banca de Economii.
Într-un comunicat de presă aceştia spun că deputații din fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova, membri ai Biroului Permanent al Parlamentului, au propus ca acest subiect să fie discutat în cadrul ședinței din 21 februarie, astfel încât să fie evitată tensionarea situației din acest domeniu”, se arată în comunicat.
Astăzi președintele PD, Marian Lupu a declarant presei, după ședința Biroului Permanent al Parlamentului, că deputații PLDM au votat împreuna cu deputaţii PCRM contra propunerii PD şi PL de a constitui o comisie de anchetă în cazul BEM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratii-de-politicieni-pldm-infirma-ce-a-spus-liderul-pd/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19