Select your Top Menu from wp menus

Declaratie surprinzatoare a lui Bill Gates: Internetul nu va salva lumea

Internetul nu va salva lumea, spune confondatorul MicrosoftBill Gates, indiferent de ce cred Mark Zuckerberg si alti miliardari din Silicon Valley. Insa eradicarea bolilor ar putea face acest lucru.

Tehnologia nu poate rezolva probleme reale precum raspandirea bolilor in tarile in curs de dezvoltare si saracia, lipsa de oportunitati si disperarea care le insotesc, considera Bill Gates.“Sigur ca iubesc IT-ul. Insa atunci cand vrem sa imbunatatim vieti, avem de-a face cu lucruri mai concrete precum reducerea ratei mortalitatii in randul copiilor”, a spus Gates intr-un interviu acordat Financial Times, preluat de CNBC.In prezent, fiecare miliardar din industria IT are o viziune cu privire la modul in care tehnologia poate imbunatati lumea. Ideea comuna este ca Internetul reprezinta o forta inevitabila pentru imbunatatirea sociala si economica, iar conectivitatea insasi este un bun social.

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a anuntat ca intentioneaza sa asigure accesul la Internet, “un drept uman”, intregii lumi.

Insa pentru Gates “este o gluma” sa consideri ca a da Internet tuturor este mai important decat a vindeca malaria, de exemplu.

“Inovatia este un lucru bun. Conditia umana, lasand la o parte bioterorismul si alte cateva exceptii, s-a imbunatatit datorita inovatiei”, a mai spus Gates, unul dintre oamenii care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea tehnologiei.

Insa, chiar daca “tehnologia este uimitoare, ea nu ajunge la oamenii care au nevoie de mai mult de ajutor”, a afirmat acesta.

sursa: ziare.re

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratie-surprinzatoare-a-lui-bill-gates-internetul-nu-va-salva-lumea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19