Categories: ExterneSocialȘtiri

Declarație șocantă a unui fost oficial israelian: O Federație Galactică este în contact cu pământenii, Donald Trump știe despre asta

Un fost șef din domeniul secuității spațiale din Israel face o declarație șocantă. Haim Eshed spune că pământenii au intrat în contact cu extratereștrii dintr-o „federație galactică”, relatează NBC, preluat de Digi24.ro

„Obiectele zburătoare neidentificate au cerut să nu fie făcut public faptul că că sunt aici, pentru că umanitatea nu este încă pregătită”, a declarat Eshed, fostul șef al direcției spațiale a Ministerului Apărării din Israel, pentru ziarul Yediot Aharonot.

Profesor respectat și general în retragere, Eshed a spus că extratereștrii erau la fel de curioși cu privire la umanitate și căutau să înțeleagă „țesătura universului”.

Eshed susține că au fost semnate acorduri de cooperare între specii, inclusiv o „bază subterană în adâncurile planetei Marte”, unde se află astronauți americani și reprezentanți ai extratereștrilor.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștri. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici”, a spus el.

Eshed a adăugat că președintele american în exercițiu, Donald Trump, era la curent existența extratereștrilor și a fost „pe punctul de a dezvălui” informații, dar i s-a cerut să nu facă asta pentru a preveni o „isterie în masă”.

„Au așteptat până astăzi ca omenirea să se dezvolte și să ajungă la o etapă în care vom înțelege, în general, ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed, referindu-se la „federația galactică”.

Casa Albă și oficialii israelieni nu au răspuns imediat la solicitarea NBC News de a oferi o reacție pe acest subiect. Sue Gough, un purtător de cuvânt al Pentagonului, a refuzat să comenteze.

Un purtător de cuvânt al NASA a declarat că unul dintre obiectivele cheie ale agenției a fost căutarea vieții în univers, dar că nu a găsit încă semne de viață extraterestră.

„Deși încă nu am găsit semne de viață extraterestră, NASA explorează sistemul solar și nu numai pentru a ne ajuta să răspundem la întrebări fundamentale, inclusiv dacă suntem singuri în univers”, a spus purtătorul de cuvânt.

Ideile lui Eshed sunt explicate mai detaliat în cartea „Universul de dincolo de orizont – conversații cu profesorul Haim Eshed” de Hagar Yanai, publicată în noiembrie.

Sursa:Digi24.ro

RadioOrhei

Recent Posts

Scade prețul gazelor naturale. ANRE a aprobat un nou tarif

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat un nou tarif pentru gazele naturale…

12 ore ago

Judecătoria Orhei a anulat decizia prin care o localitate din raion a aprobat sponsorizarea cu cetățeanul ruso-israelian Igal Shved

Decizia prin care consiliul sătesc Mîrzești din raionul Orhei a aprobat condițiile de sponsorizare a…

14 ore ago

Comunicat DSE Orhei: recomandări pentru lăcașele de cult în preajma Paștelui

Suntem în săptămâna patimilor, e săptămâna în care creștinii se pregătesc de sărbătorile pascale. Și…

2 zile ago

Consumatorii ar putea plăti mai puțin pentru gazele naturale. Moldovagaz solicită ANRE revizuirea tarifului

Moldovagaz solicită Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) revizuirea tarifului la gazele naturale. Furnizorul…

6 zile ago

Ce avere declară pentru 2023 prezentatorul de la adunarea Pobedăi lui Shor

Evenimentul de coalizare a forțelor proruse afiliate lui Ilan Shor, care s-a ținut la Moscova,…

7 zile ago

Curtea Supremă de Justiție a amânat pentru toamnă examinarea recursului în care Genesis International SRL cere 14 milioane de lei de la ÎM SCL Orhei

Admisibilitatea recursului declarat de Întreprinderea Municipală Servicii Comunal-Locative Orhei contra SRL Genesis Internațional, prin care…

o săptămână ago