Select your Top Menu from wp menus

Declaraţie: România trebuie să fie alături de Republica Moldova nu doar din punct de vedere economic, ci şi din cel al securităţii.

Premierul României, Victor Ponta a anunţat că, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), va cere în prima şedinţă o evaluare din partea tuturor instituţiilor cu atribuţii privind problemele de securitate inclusiv din perspectiva Republicii Moldova, după criza din Ucraina.Prezent la Sculeni, alături de omologul său moldovean, Iurie Leancă, pentru a marca eliminarea vizelor UE pentru cetăţenii moldoveni, Ponta a arătat că România trebuie să fie alături de Republica Moldova nu doar din punct de vedere economic, ci şi din cel al securităţii.

El a apreciat că statul vecin se confruntă cu o mare criză, după problemele apărute în Ucraina, şi a precizat că va avea o discuţie în acest sens cu Leancă.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratie-romania-trebuie-sa-fie-alaturi-de-republica-moldova-nu-doar-din-punct-de-vedere-economic-ci-si-din-cel-al-securitatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19