Select your Top Menu from wp menus

Declaraţie oficială din Europa: „PPE nu are nimic în comun cu domnul Șor şi partidul său”

O declaraţie oficială, publicată astăzi de Partidul Popular European, face claritate în vizita recentă la Orhei şi întâlnirea  pe care au avut-o cu Ilan Șor cinci deputaţi din grupul PPE din Parlamentul European.

Vezi si Au răspuns invitației lui Ilan Șor. Unde s-au aflat cinci eurodeputați și cu cine au discutat

 „Vizita la Orhei a deputaților europeni Fulvio Martusciello, Stefano Maullu, Alberto Cirio, Salvatore Domenico Pogliese și Tomas Zdechovsky și declarațiile făcute de aceștia nu reprezintă pozițiile în materie de politică externă ale grupului Partidului Popular European din Parlamentul European. Partidul Popular European nu are nimic în comun cu domnul Șor și partidul său, se spune în declarația citată.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, la invitaţia lui Ilan Șor, la Orhei au sosit cinci eurodeputaţi. Aceştia s-au întreţinut cu liderul Partidului “Șor” şi echipa acestuia în cadrul unei mese rotunde care a fost organizată în sediul Primăriei Orhei.

Cei cinci deputaţi fac parte din Grupul PPE din Parlamentul European, patru dintre aceştia reprezentând Italia, iar unul Cehia.

Vezi și  Detalii despre oaspeții lui Ilan Șor, eurodeputații italieni: “Toți acuzați de legături cu mafia sau corupție”

În acelaşi timp, printr-un enunţ de la încheierea declaraţiei oficiale, prin care Grupul PPE se delimieaza de  acţiunile celor cinci, se atrage atenţia că din grup fac parte 217 parlamentari.