Select your Top Menu from wp menus

DECLARAŢIE: În parlament există doar un singur DEPUTAT CINSTIT

În parlamentul Republicii Moldova există doar un singur deputat cinstit. Declaraţia a fost făcută de analistul Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. Acesta a sugerat că este vorba despre parlamentara care apărea într-o poză cu inscripţia că face sex contra mâncare.
Analistul a mai declarat că se aştepta ca societatea din Moldova să nască o nouă forţă politică de alternativă şi credibilă până la alegeri, dar acest lucru nu s-a întâmplat.
Nantoi a mai spus că trebuie de aşteptat cu ce se vor finaliza negocierile, cum vor arăta comisiile parlamentare şi guvernul pentru a pune presiune ulterioară pe autorităţi.
Totodată analistul a lăsat să se înţeleagă că pentru o schimbare a lucrurilor în ţară ar putea apărea o nouă forţă politică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/declaratie-in-parlament-exista-doar-un-singur-deputat-cinstit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19